logo_new
Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Ilolla henkilöstö

Tiimimme

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Ilolla Oy on vuonna 2019 perustettu kuopiolainen hyvinvointialan yritys. Tarjoamme laajasti eri hyvinvointipalveluja. Vahvuuksiamme ovat fysioterapia, koira-avusteinen fysioterapia sekä sykevälivaihtelumittaukset. Toimialueemme on koko Pohjois-Savo.

 

Tavoitteenamme on löytää ja hoitaa yksilöllisesti vaivoja aiheuttaneet syyt sekä ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä. Tahdomme edistää ja tukea ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Suvi

Fysioterapeutti (AMK), koulutettu hieroja, lähihoitaja

Suvi on valmistunut fysioterapeutiksi 2018 ja Faskiamanipulaatio® Stecco taso 2 suoritettu 2021. Tämän lisäksi Suvi on koulutettu hieroja ja kuntoutuksen lähihoitaja. Suvi on opiskellut myös perinteistä jäsenkorjausta. Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n täydennyskoulutuksen Suvi suoritti kesällä 2020.

 

Suvi on kiinnostunut stressin vaikutuksesta ihmisten hyvinvointiin. Häntä kiinnostaa myös eläinten käyttö kuntoutustyössä. Vapaa-ajalla Suvi liikkuu monipuolisesti eri tavoin, lenkkeilee luonnossa ja harrastaa valokuvausta.

 

Suvin erityisosaamista on fysioterapian lisäksi BalanceBeat-analyysit, faskiamanipulaatio sekä kinesioteippaus.

 

Näiden lisäksi Suvi on eläinten kouluttaja (at) ja kouluttaa koiria Neljän Tassun Opistolla.

Fysioterapeutti Suvi

Tiina

Sosionomi (AMK)

Tiina on valmistunut sosionomiksi 2015 ja Wellness-tradenomiksi 2021. Näiden lisäksi Tiina on kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi.

 

Tiinaa kiinnostaa erityisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä hyödyntäen. Vapaa-ajalla Tiina opiskelee, hoitaa hevosia ja ulkoilee.

Sosionomi Tiina

Ilo

Kuntoutuskoiraoppilas

Ilo on suorittanut Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n soveltuvuuskokeen 2018 ja opiskelee Suvin rinnalla kuntoutuskoiraksi. Ilo on sovitusti mukana asiakkaiden fysioterapiaa toteuttamassa.

 

Vapaa-ajalla Ilo liikkuu paljon luonnossa, harrastaa agilitya, noseworkia ja rally-tokoa.

 

Ilon vahvuuksiin kuuluu asiakkaiden motivoiminen erilaisiin kuntouttaviin harjoitteisiin.

Kuntoutuskoira Ilo

Yhteistyössä

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Ilolla Oy

Särkiniementie 16
70700 Kuopio

 

044 242 9342
ilollakuopio@gmail.com
Y-tunnus: 2977204-7

Löydät meidät myös somesta:

Instagram